shapka_top.jpg



 



Інфрачервона відбиваюча плівка для вікон

Інфрачервона відбиваюча плівка для віконІнфрачервона відбиваюча плівка для вікон дуже цінна в тих випадках, коли приміщення офісу або будинок знаходиться на сонячній стороні і його стіни і вікна нагріваються на сильному сонці. У такому приміщенні неможливо працювати через спеку, а життя в такому будинку стає нестерпним. Без ІК плівок, які відбивали б сонячні промені від скла, в літню спеку доводиться дуже непросто. Якщо Ваш заміський будинок або основна частина офісу знаходиться під палючим сонцем, Вам потрібно задуматися про установку інфрачервоної відбиваючоЇ плівки для вікон.

Якщо Ви ознайомитеся з каталогом наших робіт, то Ви напевно звернете увагу на великі будинки та офісні центри, які розташовані на сонячних ділянках. З одного боку, це добре, а з іншого боку - не дуже. Особливо коли більшу частину дня сонце впирається у вікна офісних кімнат. Інфрачервона відбиваюча плівка для вікон - це, мабуть, найправильніше рішення в такій ситуації.

Якщо Ви давно шукаєте рішення такої проблеми, радимо Вам звернутися в наш тонувальний центр. Професійно встановлена інфрачервона відбиваюча плівка для вікон також відіграє велику роль. Тому, якщо Ви бажаєте захистити сонячні приміщення від літньої спеки і проникнення УФ-променів, віддайте перевагу солнцевідбивній плівці.

«Діатон» є лідером по установкам захисних, декоративних і сонцевідбивних плівок в Києві. Якщо Ваш столичний офіс або склад постійно знаходиться під впливом сонячних променів, вам необхідно вжити термінових заходів. Інфрачервона відбиваюча плівка для вікон - ось найкраще рішення, яке схвалюють як експерти в області тонування, так і прості люди, які вже давно використовують ІК відбивну плівку. Якщо у вас є якісь питання або сумніви з приводу її установки, радимо Вам в першу чергу проконсультуватися з фахівцями «Діатон». Для власної впевненості в правильному виборі Ви можете ознайомиться з відгуками і фотозвітами на нашому сайті. Тут Ви дізнаєтеся, що таке інфрачервона відбивна плівка для вікон, і як про неї відгукуються користувачі.

Корзина
Товаров: 0
На сумму: 0
Перейти в корзину