shapka_top.jpg



 



Броньована ударотривка плівка на скло

Броньована ударотривка плівка на склоБудь-яке скло є дуже крихким і може піддатися сколам або розбитися вщент. Якщо удар потужний, то скло розлетиться на дрібні шматочки, що може бути дуже травмонебезпечним для поруч стоячих людей. Ударостійка броньована плівка на скло призначена знизити ризик травмування людей під час непередбачуваних ситуацій (вибух, груба механічна сила, злом). Скло, захищене такою плівкою, не обвалиться на підлогу сотнями осколків, а залишиться в рамі. У такому вигляді воно не заподіє шкоди нікому з людей, що знаходяться поруч. Плівка ударостійка броньована на скло - це Ваша безпека в будь-яких екстремальних ситуаціях.

Якщо Вам необхідно убезпечити співробітників Вашого підприємства, встановивши анти-ударні плівки на скляні перегородки або дверні скла, замовте їх монтаж у «Діатон». Броньована ударотривка плівка на скло захистить вироби зі скла, офісні перегородки та шибки від розбивання.

Дослідження довели, що під час вибухів більшість поранень є осколковими. Щоб запобігти травмуванню людей, сучасні бізнес-центри, банки, а також інші комерційні та адміністративні будівлі використовують для своєї безпеки броньовані ударостійкі плівки на скло вікон, дверей, на скляні перегородки і лоджії. За бажанням замовника, плівки можуть бути матуючими, сонцезахисними, затемненими або енергозберігаючими. Плівки броньовані захищають від зломів і механічного впливу ззовні, їх наносять на перегородки касових зон, на скла лоджій, перегородки в офісі та інші скляні конструкції. Якщо Вам потрібно замовити броньовану ударотривку плівку на скло вікон Вашого офісу або будинку, обов'язково доручіть цю справу професіоналам із «Діатон».

Ми є лідерами на ринку ударотривкої плівкової продукції різних розмірів, товщини і структури. Якщо Вам необхідні броньовані ударостійкі плівки на скло в офісні кімнати або в котедж, обов'язково зв'яжіться з нами.

Корзина
Товаров: 0
На сумму: 0
Перейти в корзину