shapka_top.jpg



 



Віконна плівка ударотривка

Віконна плівка ударотривкаУдаростійка плівка на вікна - це унікальний захист від руйнівних факторів, який зберігає цілісність скляного покриття в самих екстремальних умовах. Вона затребувана через нестійкість віконного скла, які під час вибуху або удару травмують людей. Плівка зроблена з кількох шарів полімерного клею, який міцно охоплює всю поверхню скла, не даючи йому розсипатися при ударі. Віконна ударостійка плівка відмінно справляється зі своїми функціями і покликана убезпечити людей від різного роду травматичних ситуацій.

За стандартами безпеки, кожна сучасна будівля, яка має велику кількість скляних конструкцій або перегородок, засклених лоджій і терас, має бути засклена спеціальними захисними плівками. Віконна плівка ударотривка виробляється встановлюється спеціалізованою компанією «Діатон».

Ми обслуговуємо всілякі установи та бізнес-центри, в яких є безліч вікон, які потребують додаткового захисту від катаклізмів, вибухів і зломів. Віконна ударостійка плівка запобіжить розсипанню скла при ударі або вибуху, і гострі зламки не будуть небезпечними, так як залишаться висіти в рамі. Подібними плівками водії зміцнюють скла своїх автомобілів, щоб уникнути травматизму при аваріях. Розбите скло найбільш може заподіяти шкоди людям, які опинилися в центрі подій. Осколкові поранення - одні з найнебезпечніших і труднозагоюючих, тому, «Діатон» радить нанести на все скло ударотривку віконну плівку.

Ваші скляні поверхні ще не захищені належним чином? Вам потрібна якісно їх затонувати, захистити від сонячного світла або нанести віконну ударостійку плівку? У «Діатон» кращий вибір різних захисних плівок.

Корзина
Товаров: 0
На сумму: 0
Перейти в корзину