shapka_top.jpg



 



Тепло плівка

Такий товар, як тепло плівка є відмінним рішенням для безлічі магазинів, ресторанів і навіть домашніх приміщень, які використовують панорамні вікна або вітрини назовні. Адже як відомо, звичайне скло має досить слабку теплоізоляцію, що змушує використовувати додаткові системи для температурного контролю або використовувати спеціальну плівку.

Теплову плівку купити можна у декількох постачальників в Києві, але наша компанія спеціалізується саме на таких товарах. І тому у нас Ви можете як знайти спеціальні засоби для захисту від тепла чи холоду, так і спеціальні енергозберігаючі товари, які мають більш вузьке спрямування. І це лише мала частина різних тепло плівок, купити які Ви зможете в нашій компанії.

Якщо Вам потрібна тепло плівка і Ви вирішили купити її вперше, тоді Вам зможуть допомогти співробітники нашої компанії, які як проведуть невелику консультацію, так і зможуть прийняти замовлення на отримання відповідних Вам товарів.


Для того, щоб тепло плівку отримати у нас, Ви можете як приїхати до нас в офіс за попередньою домовленістю, так і розраховувати на її отримання за допомогою послуг доставки. Тому Ви можете вибрати найбільш зручний варіант під Ваші вимоги, причому ми намагаємося пропонувати клієнтам якомога більш гнучкі умови. Це ж поширюється і на нашу цінову політику щодо представлених товарів.

Крім найбільш популярних теплових плівок, у нас також представлені спеціальні захисні плівки, причому деякі товари розраховані на використання не тільки з вікнами, але ще і для декоративних перегородок усередині приміщення або стекол автомобіля.

Корзина
Товаров: 0
На сумму: 0
Перейти в корзину