shapka_top.jpg



 



Сонцезахисна плівка на вікна ціна

Сонцезахисна плівка на вікна цінаНа сайті компанії Діатон Ви можете дізнатися про новинки в області тонування скла і про матеріали, які використовуються для оформлення вікон. Наша студія з 2003-го року виробляє і реалізує в Україні плівки для стекол. Ціна сонцезахисних, тонуючих, протиударних і інших матеріалів невисокі, що і дозволяє нам залучати більше клієнтів.

Сьогодні в асортименті нашого салону є великий вибір матеріалів. Ви можете вибрати будь-який з них, керуючись не тільки практичністю, але і естетичними якостями. Наприклад, декоративна плівка на скляні поверхні стане оригінальною прикрасою в інтер'єрі. В офісних будівлях і невеликих приміщеннях зі слабким відвідуваністю скляні стіни і перегородки хоч і пропускають сонячні промені, але створюють некомфортну обстановку. У випадку з нанесенням недорогої декоративної або сонцезахисної плівки на вікна і стіни, візерунки на поверхнях залишатимуться все такими ж світлими, але місцями будуть захисним шаром. На сайті є докладна інструкція зі встановлення і зняття наших виробів.

З розвитком електроніки все більше людей вкладаються в продуктивні смартфони з широким сенсорним екраном, планшети і ноутбуки. Завдяки їх популярності в нашому салоні скуповують захисні протиударні плівки. Тоді як сонцезахисні на вікна за ціною не приваблюють особливо велика кількість людей в Україні, протиударні намагаються встановити навіть на скляні двері. Такий матеріал запобігає утворенню подряпин і глибоких тріщин.

Сонцезахисна плівка на вікна, ціна якої доступна для всіх, кому важливий комфорт, часто може бути помічена в висотних готелях, так як найчастіше вони споруджені з бетонних перегородок і скляних вікон на всю висоту поверху. Вона затримує шкідливі ультрафіолетові випромінювання, ніж захищає Ваш зір і шкіру.


Якщо Вас зацікавила сонцезахисна плівка на вікна, ціна на неї вказана в прайсах компанії на сайті. Салон по виробництву плівкових покриттів надає допомогу в установці нової та зняття старої плівки, а також інформує про хаарактерістіках своєї продукції.

Корзина
Товаров: 0
На сумму: 0
Перейти в корзину