shapka_top.jpg



 



Енергозберігаюча плівка для утеплення вікон

Енергозберігаюча плівка для утеплення віконЕнергозберігаюча плівка для утеплення вікон є необхідністю в наші дні. Це пов'язано, в першу чергу, із значним подорожчанням опалення. Теплозберігаюча плівка абсолютно прозора, і це дозволяє використовувати її як для вікон, для скляних перегородок, вітрин так і для інших скляних приміщень. Ви напевно дивувалися, заходячи з морозної вулиці в теплий бутик: як тут зберігається тепло в таку холодну погоду? Секрет простий: у приміщенні використовувалася енергозберігаюча плівка для утеплення вікон.

Щоб дізнатися докладніше про теплозберігаючі плівки, досить зайти на наш сайт. Студія тонування сткла «Діатон» займається тонуванням автомобільного скла, установкою протиударних, декоративних, сонцезахисних і теплозберігаючих плівок. Потрібна енергозберігаюча плівка для утеплення вікон? Уточнити вартість її установки можна за телефонами.

Установка теплозберігаючої плівки забезпечить великому будинку надійний захист від холодних протягів і вогкості. Тепло, яке зберігається всередині приміщення, не буде так швидко випаровуватися, як це буває в неутеплених приміщеннях. Енергозберігаюча плівка для утеплення вікон повинна встановлюватися професіоналами, тому довірте таку роботу фахівцям з тонування, компанії «Діатон». Основними перевагами такої плівки є її теплозберігаючі властивості. Тобто, взимку в приміщенні буде стабільно тепло, а спекотним літом захисна плівка буде запобігати нагріванню сткла і проникнення сонячних променів в приміщення. Енергозберігаюча плівка для утеплення вікон на вигляд абсолютно прозора і непомітна при установці на вікнах. Вона не буде заважати Вам або вашим клієнтам переглядати вітрини або вид з вікна. Плівка рівно і вільно лягає на поверхню скла, і її не видно неозброєним оком.

Фахівці компанії «Діатон» встановлять будь-яку плівку для Вашого комфорту: захисну – на скла Вашого авто, декоративні плівки – для скляних стін і перегородок в Вашому офісі, а енергозберігаюча плівка буде відмінним рішенням для утеплення вікон як у Вас вдома, так і в офісі.

Корзина
Товаров: 0
На сумму: 0
Перейти в корзину