shapka_top.jpg



 



Декоративні плівки для скляних перегородок

Декоративні плівки для скляних перегородокСкляні перегородки мають багато плюсів і один дуже значимий в деяких ситуаціях мінус. Скло пропускає добре світло, не робить перегородки громіздкими. Але при цьому прозоре скло зовсім нічого не приховує від очей. Якщо людині хочеться усамітнитися, скляні перегородки їй в цьому не допоможуть. Щоб якось виправити цей мінус, використовують декоративні плівки для скляних перегородок. Плівка може, як і скло, мати різну ступінь прозорості. Чим більше потрібно конфіденційності, тим більш щільною і менш прозорою повинна бути плівка.

Декоративні плівки для скляних перегородок можуть бути різного кольору. Це навіть може бути ціла картина у якості візерунка на склі. Виготовляють будь плівки зараз. Для кожного інтер'єру можна підібрати підходящий варіант. Якщо потрібно все-таки зберегти якусь видимість, можна заклеїти не всю перегородку, а тільки певну її частину. Це можуть бути паралельні або хаотично розташовані смуги. Це можуть бути геометричні фігури або просто завитки. Різноманітність асортименту декоративних плівок для скляних перегородок дозволяє задовольнити сміливі фантазії будь-якого дизайнера інтер'єрів. Потрібно також відзначити, що матеріал такий декоративний використовують не тільки в офісах, але і в житлових приміщеннях. Ним прикрашають дзеркала, стулки шаф, меблеві фасади і інше.

Декоративні плівки для скляних перегородок Ви знайдете в асортименті нашої компанії.

Крім декоративних плівок для скляних перегородок ми можемо запропонувати інші плівки. Тонувальні для авто, протиударні, сонцезахисні і навіть енергозберігаючі – всі ці види плівок представлені в нашому каталозі.

Коли потрібні декоративні плівки для скляних перегородок
або інші подібні матеріали, звертатися слід в «ДІАТОН».


Корзина
Товаров: 0
На сумму: 0
Перейти в корзину