shapka_top.jpg



 



Теплоплівка

З метою грамотного енергозбереження сьогодні в торгових центрах, офісах і будинках широко використовуються теплоплівки. Встановлюють їх прямо на вікна, вони прозорі і практично непомітні. У літню пору вони не пропускають надлишкове тепло всередину приміщень, а взимку навпаки не дають йому уникнути. Вартість таких плівок доступна і замовити їх в необхідних кількостях Ви можете в нашій фірмі прямо зараз.

Потрібна якісна теплоплівка? Замовте важливі вироби у нас, і вони відмінно себе покажуть в експлуатації.

ТеплоплівкаЗ хорошою теплоплівкою Ви зможете заощадити на обігріві приміщень взимку, ми будемо раді допомогти з вибором оптимальної плівки. Наші плівки не перешкоджають проходженню необхідної кількості світла в квартиру. З грамотно встановленою плівкою Ви будете відчувати себе комфортно. Часто використовують теплоплівки і з метою захисту домашніх меблів від надлишку сонячних променів. Запропоновані у нас плівки захистять Ваші меблі та інші елементи декору від вигорання. В офісі та інших робочих приміщеннях такі плівки незамінні. Помірна температура буде сприяти комфорту персоналу і, як наслідок, високій їх продуктивності в роботі. Теплоплівки будуть раціональним рішенням, в її перевагах і високій ефективності переконалося безліч наших покупців. Однак важливим моментом є правильний монтаж плівки, інструкція по якому присутня на сайті. Якщо Ви не хочете самостійно вникати в усі тонкощі цієї справи, зверніться до наших фахівців, і ми виконаємо цю роботу замість Вас.

Для замовлення теплоплівок з нами зв'язатися можна по вказаним телефонам. Про особливості таких виробів ми розповімо докладніше, і Ви зможете задати будь-які по ним питання. У нас поважають довіру клієнтів, і ми пропонуємо перевірені в експлуатації вироби, вони будуть Вас радувати довгою і результативною службою.

Корзина
Товаров: 0
На сумму: 0
Перейти в корзину